Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Το Εργαστήριο Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μεθοδολογίας και Έρευνας στην Εγκληματολογία του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών, διοργάνωσαν κατά το β’ εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 το Σεμινάριο «Μεθοδολογία Εγκληματολογικών Ερευνών και Μελετών- Β’ Κύκλος» .

Επιστημονικά Υπεύθυνες του Σεμιναρίου ήταν η Καθ. Χριστίνα Ζαραφωνίτου, Διευθύντρια του ΕΑστΕ, και η Δρ. Ιωάννα Τσίγκανου, Διευθύντρια Ερευνών στο ΕΚΚΕ και επιστημονικά υπεύθυνη του Εργαστηρίου Μεθοδολογίας και Έρευνας στην Εγκληματολογία του ΕΚΚΕ. Στην Οργανωτική Ομάδα συμμετείχαν οι: Ντόρα Γιαννάκη, Πολιτικός Επιστήμονας– Εμπειρογνώμονας Πολιτικών Ασφάλειας & Δικαιοσύνης (MA Security & Justice), Υπ. Διδάκτωρ Εγκληματολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, Κόλλια Πηνελόπη, Κοινωνιολόγος και Υπ. Διδάκτωρ Εγκληματολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, Πανάγος Κωνσταντίνος, Νομικός και Δρ. Εγκληματολογίας και Τάτση Χριστίνα, Υπ. Διδάκτωρ Εγκληματολογίας Παντείου Πανεπιστημίου. 

 

 Περισσότερα... 

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Αίτηση Συμμετοχής στον Β' κύκλο του Σεμιναρίου Μεθοδολογίας Εγκληματολογικών Ερευνών και Μελετών με θέμα: «Δεοντολογία της Εγκληματολογικής Έρευνας».

 ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά

Το Εργαστήριο Αστεακής Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου σε συνεργασία με το Εργαστήριο Μεθοδολογίας και Έρευνας στην Εγκληματολογία του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών, διοργανώνουν για δεύτερη συνεχή ακαδημαϊκή χρονιά το Σεμινάριο Μεθοδολογίας Εγκληματολογικών Ερευνών και Μελετών.

 

Ο Β΄Κύκλος του ως άνω Σεμιναρίου θα υλοποιηθεί εντός του Εαρινού εξαμήνου του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους και θα είναι αφιερωμένος στο θέμα: «Δεοντολογία της Εγκληματολογικής Έρευνας».

 

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΑστΕ

Εργαστήριο Αστεακής Εγκληματολογίας
Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

Γραφείο Ε7 νεόκτιστου κτιρίου
Τηλ. 210 920 1795

Email: easte@panteion.gr 


Search